Timmerman in Utrecht

Op zoek naar een professionele timmerman of goed timmerbedrijf in Utrecht? Timmerman gezocht?  Quadraat Bouw helpt u graag bij kleine klussen en grote bouwprojecten. Een timmerman van Quadraat Bouw levert kwaliteitswerk en geeft u graag advies bij al uw klussen.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor het bouwen van een inloopkast, maar we kunnen u ook helpen bij een complete verbouwing. Bent u op zoek naar een timmerman met expertise en jarenlange ervaring? Kozijnen, ramen, deuren of dakkappellen installeren? Neem dan contact met ons op, want onze timmermannen in de regio Utrecht staan voor u klaar.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Werkzaamheden van een timmerman of timmerbedrijf

De timmermannen van Quadraat Bouw in Utrecht zijn experts wat betreft verschillende gereedschappen, machines en apparatuur. Ze zijn dan ook multi-inzetbaar bij een huisverbouwing, huisrenovatie of bij een nieuwbouwproject. Een professionele timmerman in Utrecht inhuren is dan ook gegarandeerd een aanwinst waarbij u verzekert bent van kwalitatief werk.

Bij een timmerman Utrecht kunt u aankloppen voor de volgende soorten timmerwerken:

  • Afhangen van deuren
  • Bediening van handgereedschap
  • Bediening van houtbewerkingsmachines
  • Leggen van houten vloeren
  • Houten Kozijnen maken én plaatsen
  • Trappen maken én installeren
  • Scheidingswanden plaatsen
  • Bouwtekeningen maken én lezen
  • Schutting plaatsen
  • Zolder verbouwen

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Waarom een timmerman uit Utrecht van Quadraat Bouw?

Quadraat Bouw prijst zichzelf op een combinatie van hoog kwalitatief werk en een hoge mate van klanttevredenheid. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat het timmerwerk zorgvuldig, snel en vakkundig wordt opgeleverd. Uw wensen en ideeën worden met hulp van één van onze vakkundige timmermannen snel uitgevoerd. Veel mensen ergeren zich al jaren aan hun kozijnen, ramen of deuren. Laat deze dan ook eens vervangen door exemplaren waar u nog tientallen jaren mee vooruit kan.

Vooral bij projecten waarbij u panden gaat renoveren of verbouwen kunnen wij u als timmerbedrijf Utrecht goed in ondersteunen. Onze timmermannen hebben jaren ervaring op het gebied van timmerwerken, hierdoor ze zijn inzetbaar als allround timmerman. Ook voor advies kunt u bij ons terecht, dit maakt het makkelijker om van uw dromen werkelijkheid te maken.

Bent u zelf niet zo’n klusser? We doen niet alleen grote klussen, ook kleine kluswerkzaamheden nemen we graag van u over. Zeker als hier grote machines voor worden gebruikt. Door een geschoolde en ervaren klusjesman Utrecht in huis te halen voorkomt u ongelukken en onveilige situaties. Droomt u van kwalitatief hoogwaardig timmerwerk in Utrecht op maat, zoals ramen en deuren? Huur dan snel een timmerbedrijf in Utrecht van Quadraat Bouw in! Voor advies, vragen of een vrijblijvende offerte vult u het contactformulier in. We komen snel op uw contact aanvraag terug met een passend antwoord of een passende offerte. Hopelijk staan onze timmermannen in Utrecht en in de omgeving van Utrecht snel bij u op de stoep!