Timmerman in Amsterdam

Bij Quadraat Bouw beschikken we over de beste timmermannen van Amsterdam. Van kleine en snelle projecten tot grote bouwprojecten; een timmerman van Quadraat Bouw levert altijd kwaliteitswerk af. Bij ons kunt u terecht voor het bouwen van een kast maar u kunt ook een complete woning laten verbouwen. Op zoek naar een timmerbedrijf in Amsterdam? Onze timmermannen in de regio Amsterdam staan voor u klaar. Kozijnen, ramen, deuren of dakkappellen installeren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Werkzaamheden van een timmerman of timmerbedrijf

Onze timmermannen in Amsterdam en omstreken kunnen omgaan met veel verschillende gereedschappen en machines. Hierdoor zijn ze multi-inzetbaar bij een huisrenovatie of een verbouwing van uw kantoor. Het inhuren van een professionele timmerman in Amsterdam is dan ook altijd een aanwinst.

Bij een timmerman van Quadraat Bouw kunt u aankloppen voor de volgende soorten timmerwerken:

  • Afhangen van deuren
  • Bediening van handgereedschap
  • Bediening van houtbewerkingsmachines
  • Leggen van houten vloeren
  • Houten Kozijnen maken én plaatsen
  • Trappen maken én installeren
  • Scheidingswanden plaatsen
  • Bouwtekeningen maken én lezen

Met een timmerman in Amsterdam van Quadraat Bouw weet u zeker dat uw timmerwerk snel, zorgvuldig en met kwaliteit wordt afgeleverd. Uw wensen en ideeën worden met hulp van één onze vakkundige timmermannen snel uitgevoerd. Ergert u zich al jaren aan uw kozijnen, ramen en deuren met de wens om deze te laten vervangen? Maak die droom dan eens werkelijkheid!

Onderhoud en renovatie van hoge kwaliteit zijn projecten waar we als timmerbedrijf in Amsterdam u heel snel mee kan helpen. Onze timmermannen in Amsterdam en omstreken hebben jarenlange ervaring waardoor ze inzetbaar zijn als allround timmerman in Amsterdam. Daarnaast kunnen ze u ook voorzien van advies waardoor u uw plannen makkelijker om kan zetten naar de realiteit.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Service Quadraat Bouw

Kluswerkzaamheden uitbesteden is een goede keuze als zelf geen ervaring heeft met de verschillende gereedschappen en machines. Door een geschoolde en ervaren klusjesman in de regio Amsterdam in te huren weet u zeker dat er geen ongelukken gebeuren. Voor kwalitatief hoogwaardige timmerwerken op maat zoals ramen en deuren, huurt u een timmerbedrijf van Quadraat Bouw in! Voor advies, vragen of een vrijblijvende offerte vult u het contactformulier in. We komen snel op uw contact aanvraag terug met een passend antwoord of een passende offerte.