Tegelzetter in Amsterdam

Op zoek naar een professioneel bedrijf om uw tegelklus in Amsterdam tot een succes te volbrengen? Dan zit u goed bij Quadraat Bouw. Tegelwerk bij uw woning in Amsterdam moet jaren mee gaan, recht worden gezet en niet na een tijd verzakken. Onze tegelzetters  in Amsterdam zijn professionals waarbij vakwerk voorop staat. Met de expertise van onze vakmensen weet u zeker dat uw badkamer of keuken de juiste aandacht zal krijgen.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

Tegelzetter in Amsterdam nodig?

Het plaatsen van wandtegels of vloertegels is een vak op zich. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u zoekt naar een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is. Bij Quadraat Bouw kunt u er van op aan dat onze gecertificeerde tegelzetters voor elke uitdaging een passende oplossing bieden.

De tegelzetters in regio Amsterdam zijn in te huren voor de volgende klussen:

  • Vloerverwarmingen leggen
  • Verwijderen van oude tegels
  • Keramische tegels leggen
  • Natuurstenen vloeren leggen
  • Wandbetegeling aanbrengen
  • Betonvloer plaatsen

Bij elke klus kunt u van ons deskundig advies verwachten. Hierdoor kunt u afwegingen maken in uw plannen en kunnen we u helpen bij de tegelkeuze, tegelgrootte, tegelverdeling en over het soort voegen. Hierdoor bewaken we de kwaliteit van ons werk en zorgen we voor de hoogste klanttevredenheid. Wilt u graag een vrijblijvend advies of een offerte ontvangen voor een tegelzetter in Amsterdam? Vul dan snel ons contactformulier in, we komen spoedig bij u terug met een offerte op maat.

Ons werkgebied

Andere steden waar wij aanwezig zijn in de regio:

Keuze van de tegel

Bij het aankleden van een badkamer of keuken zijn tegels dé ideale wandbekleding. Zeepresten en aanslag van het koken zijn eenvoudig te verwijderen. Ook vloertegels zijn gemakkelijk te reinigen met een stofzuiger en dweil van vuil.

Tegels in de woonkamer en in de badkamer verschillen vaak. In de badkamer wordt een tegel gebruikt die wat stroever is. Hiermee kan worden voorkomen dat mensen uitglijden over de tegels wanneer deze vochtig zijn door het badkamergebruik.

Wanneer u beslist over het soort tegels dat u wilt gaan installeren is het belangrijk om te letten op de slijtvastheidsklasse van de betreffende tegels. Hier kunt u uit afleiden of u een duurkoop of een goede aankoop doet. Natuurlijk kunt u uw tegelzetter in Amsterdam ook vragen om advies voordat u overgaat tot aankoop.

Kosten tegelzetter

Een tegelzetter in Amsterdam berekent de kosten over het oppervlakte dat betegeld wordt en het soort tegelwerk dat u wilt laten installeren. Bij Quadraat Bouw bieden wij een passende oplossing voor ieder budget. Onze tegelzetters in de regio Amsterdam gaan nauwkeurig te werk en leveren keer op keer kwaliteit.

We kijken graag samen met u naar het oppervlakte dat u wilt betegelen en de benodigdheden. Hierna stellen we een offerte op maat voor u op!

Beoordeling

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.