Stukadoor in Utrecht

Op zoek naar een ervaren stukadoor in Utrecht voor uw huis of kantoorpand in Utrecht? Quadraat Bouw helpt u bij kleine klussen maar ook bij grote projecten. We staan garant voor hoge kwaliteit en vakmanschap. Voor een stukadoor in Utrecht bent u bij ons aan het goede adres voor uw wanden en plafonds.

We leveren stukadoorprofessionals voor elke mogelijke klus. We luisteren naar uw eisen en wensen en gaan daarmee aan de slag. Hierdoor zorgen we ervoor dat keer op keer onze klanten tevreden zijn over de kwaliteit na oplevering. Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor stukadoor Utrecht en omstreken klussen? Vul dan direct het contactformulier in. U ontvangt snel en makkelijk een vrijblijvende offerte van ons.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Stukadoor nodig?

Scheve wanden of een plafond met veel oneffenheden? Schakel dan een stukadoor van Quadraat Bouw in. Door middel van stucwerk maken wij uw wanden net en strak. Veel mensen in Utrecht ervaren dagelijkse irritatie doordat hun wanden niet glad en strak eruit zien. Wij verhelpen dit makkelijk en snel. U heeft hierbij de optie om helemaal zelf te kiezen wat voor soort afwerking u wilt zien bij uw wanden en plafonds. Hier kunnen we u natuurlijk in adviseren.

Voordelen van het stuken van muren en plafonds zijn:

 • Betere isolatiewaarde
 • Sommige soorten stucwerken zijn stof-afstotend
 • Onzuiverheden en scheuren worden gevuld
 • De waarde van uw woning wordt verhoogt
 • Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden
 • Een zeer strakke afwerking is mogelijk

De beste stukadoors in Utrecht en de omgeving van Utrecht inhuren is heel makkelijk. We overleggen om uw wensen en eisen te bespreken. Hierna geven wij de mogelijkheden voor uw pand aan. Bij stucwerk in Utrecht willen we alleen het beste resultaat voor u behalen. Hierdoor willen we ook dat alles bespreekbaar is, dit is essentieel voor de succesvolle afronding van elk stucproject in Utrecht.

Ook voor een verbouwing of renovatie in Utrecht kunnen wij u helpen bij stucwerken. Vraag snel een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Soorten stucwerk

Stucwerk komt in veel verschillende soorten voor. Stukadoors bedoelen met stucwerk de manier waarop een oppervlak wordt bewerkt. Welk type stucwerk het beste is, hangt compleet af van het soort oppervlakte dat gestukt moet worden. Onze professionele stukadoors in Utrecht zullen u adviseren welk type stucwerk het meest geschikt is voor uw wanden en plafonds. Natuurlijk is dit afhankelijk van uw plannen. Als u hierna de plafonds en wanden nog wilt voorzien van behang of verf dan raden onze stukadoors in Utrecht een verschillende soorten stucwerk aan, dan als u niets met de muur gaat doen.

De stukadoors van Quadraat Bouw verzorgen de volgende soorten stucwerk:

 • Sierpleisters
 • Saus klaar stucwerk
 • Behang klaar stucwerk
 • Raapwerk
 • Pleisterwerk
 • Spack spuiten

Kosten stukadoor in Utrecht

De kosten voor een stukadoor in Utrecht zijn niet kant en klaar. De combinatie van stucwerk of pleisterwerk, de totale oppervlakte die gestukt moet worden en het type oppervlak zijn factoren die wij opnemen in de berekening. Ook letten we altijd op de huidige staat van uw wanden en plafonds.

Op zoek naar ervaren stucadoors Utrecht voor uw sauswerk of een plafond stuken? Kies dan voor een stukadoor van Quadraat Bouw. Vul ons contactformulier in en wij nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.