Stukadoor Huizen

Bent u op zoek naar een professionele stukadoor in Huizen voor uw woning of bedrijf? Quadraat Bouw is een allround aannemers- en bouwbedrijf die vakkundig werkt en garant staat voor een kwalitatieve afwerking. Met onze expertise en jarenlange ervaring weet u zeker dat uw wanden en plafonds de juiste aandacht zullen krijgen. Onze professionals kunnen elke klus naar wens realiseren. Het resultaat daarvan is een hoge klanttevredenheid!

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Stukadoor in Huizen nodig?

Zijn uw wanden en plafonds aan renovatie toe? Bijvoorbeeld omdat veel oneffenheden zichtbaar zijn? Door deze wanden en plafonds opnieuw te laten stucen zorgt u weer voor strakke en frisse uitstraling in uw huis.

Het laten stucen van uw plafonds of wanden kent enkele voordelen. Allereerst zorgt u er op deze manier voor dat de wanden er weer prachtig uitzien. Andere voordelen voor het stucen van de wanden zijn:

 • Onzuiverheden en scheuren worden gevuld
 • Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden
 • Betere isolatiewaarde
 • Een zeer strakke afwerking is mogelijk
 • De waarde van uw woning wordt verhoogt
 • Sommige soorten stucwerken zijn stofafstotend

Wanneer u besluit onderhoud aan uw woning door Quadraat Bouw te laten uitvoeren, zullen wij uw wensen en ideeën met u bespreken. Op die manier kunnen we bepalen wat wij voor u kunnen betekenen. Alles is bespreekbaar en onze stukadoors in Huizen streven ernaar om uw project succesvol af te ronden. Gaat u het gehele huis verbouwen of heeft u renovatieplannen? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een stukadoor in Huizen!

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Diverse soorten stucwerk

Stukadoors passen verschillende soorten stucwerken toe. Met stucwerk wordt bedoeld: de manier waarop de stukadoor een oppervlak bewerkt. Welke vorm van stucwerk wordt ingezet is afhankelijk van de staat van het oppervlak. Daarnaast spelen de wensen van de opdrachtgever uiteraard ook een rol. Bijvoorbeeld: wanneer het oppervlak na het stucen nog behangen zal worden, zal deze anders bewerkt worden dan wanneer het oppervlak geverfd zal worden.

Onze stukadoor in Huizen kan de volgende soorten stucwerk inzetten:

 • Pleisterwerk
 • Raapwerk
 • Sausklaar stucwerk
 • Behangklaar stucwerk
 • Spack spuiten
 • Sierpleisters

Wat kunnen wij voor stucwerk kunnen wij voor u uitvoeren?

Kunt u niet meer naar uw wanden en plafonds kijken, zonder geïrriteerd te raken? Daar kan een stukadoor in Huizen verandering in brengen! Met de stukadoors van Quadraat Bouw bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Wilt u meer informatie? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u van ons een vrijblijvende offerte ontvangen. Mooi afgewerkte wanden en plafonds zijn dichterbij dan u denkt! Neem direct contact op met Quadraat Bouw voor een stukadoor in Huizen!