Stukadoor Bussum

Op zoek naar een ervaren stukadoor in Bussum voor uw huis of kantoorpand? Quadraat Bouw helpt u bij kleine klussen, maar ook bij grote projecten. We staan garant voor hoge kwaliteit en vakmanschap. Als u op zoek bent naar een stukadoor in Bussum voor de wanden en plafonds, bent u bij Quadraat Bouw aan het juiste adres. Onze professionals luisteren naar uw eisen en wensen en gaan daarmee aan de slag.

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een stukadoor Bussum? Vul dan direct het contactformulier in. U ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte van ons.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Stukadoor nodig in Bussum?

Heeft u een nieuw huis gekocht met scheve wanden of plafonds met veel oneffenheden? Of bent u uw huis aan het renoveren en wilt u gelijk de wanden en plafonds een strak uiterlijk geven? Door middel van stucwerk maken wij uw wanden net en strak. Wij kunnen dit gemakkelijk en snel voor u waarmaken. De keuze is compleet aan u welke soort afwerking u op uw wanden en plafonds ziet. Hier kunnen we u natuurlijk in adviseren. Lees hieronder meer informatie over de diverse soorten stucwerk.

Voordelen van het stuken van muren en plafonds zijn:

 • Betere isolatiewaarde
 • Onzuiverheden en scheuren worden gevuld
 • Een zeer strakke afwerking is mogelijk
 • Sommige soorten stucwerken zijn stofafstotend
 • De waarde van uw woning wordt verhoogt
 • Er zijn verschillende afwerkingsmogelijkheden

Op zoek naar de beste stukadoors in Bussum? Die vindt u bij Quadraat Bouw! Wij horen graag wat uw wensen en eisen zijn. Hierna kunnen wij u een advies geven. Hierdoor bent u verzekerd van het beste resultaat stucwerk in Bussum.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Soorten stucwerk

Stucwerk komt in veel verschillende soorten voor. Stukadoors bedoelen met stucwerk de manier waarop een oppervlak wordt bewerkt. Welk type stucwerk het beste is, hangt compleet af van het soort oppervlakte dat gestuct moet worden. Onze professionele stukadoors in Bussum kunnen u adviseren welk type stucwerk het meest geschikt is voor uw wanden en plafonds.

Dit is afhankelijk van uw verdere plannen met de wanden en plafonds. Als u hierna de plafonds en wanden wilt voorzien van behang of verf dan raden onze stukadoors in Bussum een verschillende soorten stucwerk aan, dan als u niets met de muur gaat doen.

De stukadoors van Quadraat Bouw verzorgen de volgende soorten stucwerk:

 • Sausklaar stucwerk
 • Behangklaar stucwerk
 • Sierpleisters
 • Raapwerk
 • Pleisterwerk
 • Spack spuiten

Wat kunnen wij voor stucwerk kunnen wij voor u uitvoeren?

Zijn uw wanden en plafonds toe aan renovatie? Stucwerk kan wonderen doen! Met de stukadoors in Bussum van Quadraat Bouw kunt u rekenen op kwaliteit en vakmanschap. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een vrijblijvende offerte.