Renovatie in Amsterdam

Heeft u al een tijd een verbouwing in Amsterdam op de planning staan maar weet u niet waar u moet beginnen? Neem dan Quadraat Bouw in de arm. Quadraat Bouw levert keer op keer hoogwaardige kwaliteit bij renovatieprojecten in Amsterdam en omstreken. Voor de renovatie van uw nieuwe koopwoning of uw huidige woning kiest u natuurlijk voor een partij met expertise en vakmanschap. Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Renovatie of het proces van renoveren zorgt voor een upgrade in én aan uw woning in Amsterdam. Het verbouwen van een keuken of het renoveren van een badkamer zijn klussen waar we bij Quadraat Bouw onze hand niet voor omdraaien. Daarnaast kunnen we ook constructie fouten of de gevolgen van een grote lekkage voor u oplossen. Onze vakkundige experts adviseren u uitvoerig welke stappen nodig zijn om de renovatie in Amsterdam zo snel mogelijk uit te voeren.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Proces van renovatie in Amsterdam

Renovatie in Amsterdam en omgeving kan op meerdere manieren worden uitgevoerd. Als u vele ruimtes van uw huis gaat verbouwen dan ligt het voor sommige mensen voor de hand om tijdelijk ergens anders te slapen. Hierdoor kunnen alle ruimtes tegelijkertijd gerenoveerd worden.

Natuurlijk komen hier dan extra kosten bij kijken en daarom kiezen veel mensen voor het renoveren in gedeeltes. Hierbij wordt ruimte voor ruimte gerenoveerd. Dit heeft tot gevolg dat een renovatie in Amsterdam langer duurt maar dat u vaak een langere periode heeft om de kosten te betalen.

Renovatie monumentalen panden Amsterdam

Voor de renovatie van monumentale panden kiest u niet voor de eerste partij die u tegenkomt. Bij deze projecten komt iets meer kijken dan bij een verbouwing van een nieuwbouwhuis. Wij van Quadraat Bouw weten hoe lastig het is om vergunningen te krijgen voor de renovatie van monumentale panden door de ingewikkelde wet- en regelgeving. Bij iedere renovatie leveren we vakmanschap en maatwerk zodat u weer jaren kunt genieten van uw werk- of woonruimtes.

Gedeeltelijke renovatie in Amsterdam

Om weer optimaal van uw huis of kantoor gebruik te kunnen maken is het soms niet nodig om de gehele ruimte vernieuwen. Een gedeeltelijke renovatie zoals het vervangen van de kozijnen kan al helpen om uw ruimtes meer sfeer te geven. Kozijnen vervangen door grotere exemplaren maakt ruimtes lichter, waardoor ze ook groter lijken.

Renovatie van woningen in Amsterdam en omstreken is de perfecte klus voor Quadraat Bouw. Wilt u graag uw huis gaan verbouwen maar weet u niet waar u moet beginnen, neem dan contact met ons op! In de meeste gevallen kunt u binnen een jaar al genieten van uw gerenoveerde woning. 

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.