Over Ons

Wij zijn een aannemers- en bouwbedrijf waar u terecht kunt voor elke verandering aan uw woning of bedrijfspand. Of dit nou gaat om een grote verbouwing, een renovatie of onderhoud; wij kunnen allemaal voor u realiseren. Kwaliteit en tientallen jaren woonplezier staat daarbij hoog in het vaandel, daarom werken wij enkel met materialen van hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de beste vakmensen uit uw regio.

Onze belofte aan de klant

Bij ons kunt u terecht voor uw verbouwing of renovatie van A tot Z. Zo kunt u ons inschakelen voor aannemerij, nieuwbouw, installaties en onderhoud. Alle taken kunt u aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de verbouwing van de eerste tot de laatste stap professioneel wordt uitgevoerd.

Klanttevredenheid is voor ons even belangrijk als het afleveren van de hoogste kwaliteit. Hierdoor zijn we ons altijd bewust van de wensen en eisen van de klant. Ook kunt u altijd bij ons terecht voor advies op maat. Door die persoonlijke benadering en de korte lijnen kunt u genieten van een prettige samenwerking. Wij luisteren naar uw wensen en voeren dit op professionele wijze uit, zodat het eindresultaat eruit ziet zoals u voor ogen heeft.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u een vraag over een verbouwing, nieuwbouw, onderhoud of een andere dienst die wij bieden? Dan kunt u ons gerust bellen! Wij zullen u uitgebreid te woord staan en voorzien van de juiste adviezen. Ook als u benieuwd bent naar de kosten voor uw verbouwing of klus kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug met een antwoord.

Waarom Quadraat

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.