Nieuwbouw in Haarlem

Net uw eigen stuk grond gekocht om hier een prachtig nieuwbouw huis in Haarlem of in de omgeving Haarlem te bouwen? Wat mooi! De komende tijd wordt voor u een spannende tijd waarbij we van Quadraat Bouw u graag ondersteunen in het bouwproces. Onze beste vakmensen staan voor u klaar bij uw nieuwbouwtraject in Haarlem en omstreken. Kleine woningen, villa’s, een schuur of misschien wel een klimaatneutraal huis? We kunnen u overal in voorzien. Neem snel contact met ons op!

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

Quadraat Bouw nieuwbouw diensten

De bouw van een nieuwbouw huis is een project dat veel mensen nooit zullen meemaken. Diegene die een huis laten bouwen doen dat vaak maar een enkele keer. Het is dan ook belangrijk om u te omringen met mensen die wel veel ervaring hebben met het bouwen van een huis. Het starten van een nieuwbouwproject in Haarlem geeft u intens veel bouw vrijheid. Het inrichten van uw stuk grond, het ontwerpen van uw huis en het inrichten van uw huis kan volledig volgens uw eigen wensen. Quadraat Bouw helpt u graag bij het waarmaken van uw dromen.

We kunnen u vanaf het eerste moment ondersteunen bij het bouwproces. Elke stap in het proces gaat in overleg met u en uw architect. De bouwtaken laat u volledig aan ons over, hierdoor bespaart u veel tijd én kopzorgen. We kunnen voor u de gehele bouw regelen, maar we kunnen natuurlijk ook een deel uit handen nemen. Bij Quadraat Bouw kunt u terecht voor de bouw van woonhuizen in Haarlem maar ook voor de volgende panden:

  • Kantoorpanden
  • Scholen
  • Verzorgingscentra
  • Utiliteitsbouw

Ons werkgebied

Andere steden waar wij aanwezig zijn in de regio:

Nieuwbouwprojecten in Haarlem

Quadraat Bouw helpt niet alleen bij het bouwen van compleet nieuwe woningen. We kunnen u natuurlijk ook helpen bij de bouw van een bestaand nieuwbouw project in Haarlem en omstreken. Hierbij kiest u een type huis uit waarbij u nog enige keuzevrijheid heeft wat betreft in grootte en de indeling van het huis. Hierdoor hoeft u niet zelf een plan te maken voor de buitenkant van het huis, u hoeft meestal geen vergunningen aan te vragen en het grootste gedeelte van de bouw wordt u verzorgd.

Service

Kiest u voor Quadraat Bouw dan kiest u voor vakmanschap met jarenlange ervaring. We kunnen u voorzien van aannemer tot erkend installateur voor uw nieuwe cv ketel. Neem contact met ons op en laat ons weten wat u graag bij ons aan werk kwijt wil!

Beoordeling

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.