Nieuwbouw in Amsterdam

Heeft u net een stuk grond gekocht om het nieuwbouw huis in Amsterdam van uw dromen te realiseren? Gefeliciteerd! U staat een spannende tijd te wachten waarbij wij van Quadraat Bouw u graag helpen! De beste vakmensen begeleiden u met het nieuwbouwtraject in Amsterdam. We zijn van alle markten thuis waardoor we u kunnen helpen bij kleine woningen tot villa’s. Wilt u een klimaatneutraal huis? Ook dat is een mogelijkheid bij Quadraat Bouw. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen door middel van ons contactformulier.

Het bouwen van een nieuwbouw huis in Amsterdam is iets wat mensen maar één keer in hun leven meemaken. Het starten van een nieuwbouwproject in Amsterdam geeft u heel veel vrijheid. Uw eigen lap grond kunt u inrichten zoals u het zelf al jaren in gedachten heeft. Quadraat Bouw maakt graag van uw dromen en wensen werkelijkheid met een goed gebouwd huis dat meer dan tientallen woonplezier op gaat leveren.

Vanaf stap één van het bouwproces kan Quadraat Bouw u ondersteunen. Alles wordt gebouwd in overleg met u en uw architect. Alle bouwtaken kunt u volledig aan ons overlaten waardoor u veel tijd wordt bespaard. Quadraat Bouw begeleidt u gelijk vanaf het prilste begin bij uw bouwproject in Amsterdam en omstreken. We regelen de bouw van A tot Z en leveren maatwerk en vakmanschap.

Naast woonhuizen is Quadraat Bouw ook het bedrijf voor de volgende segmenten:

  • Kantoorpanden
  • Scholen
  • Verzorgingscentra
  • Utiliteitsbouw

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

Nieuwbouwprojecten in Amsterdam

Nieuwbouw houdt niet alleen het bouwen van compleet nieuwe huizen in. U kunt natuurlijk ook aansluiten bij een al bestaand nieuwbouw project in Amsterdam. Hierbij kiest u vaak een soort woning uit met nog uitbreidingsmogelijkheden. Nog steeds heeft u hierbij veel vrijheid om uw huis in te delen zoals u zelf voor ogen heeft. Meestal staat de stijl van het huis, de buitenkant, wel al voor u vast. Dit bespaart u kosten zoals het inhuren van een architect om samen met u uw plannen op papier te zetten.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook op zoek naar een al gebouwd nieuwbouw huis in Amsterdam en omgeving. Hierdoor wordt u het hele bouwproces bespaard en heeft u toch een nieuw huis. Het kan zijn dat u de indeling wilt veranderen of kasten in wilt laten bouwen, dan is Quadraat Bouw natuurlijk meer dan bereid om u hierbij te helpen!

Soms kopen onze klanten een nieuwbouw huis in Amsterdam dat nog helemaal leeg van binnen is. Een aannemer of timmerman inhuren om de binnenkant van uw nieuwbouw koop woning naar wens te maken is zo gebeurd! Kies voor vakmanschap en kwaliteit, kies voor Quadraat Bouw bij de bouw van nieuwbouw in Amsterdam.

Ons werkgebied

Andere steden waar wij aanwezig zijn in de regio:

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.