Nieuwbouw

U heeft een stuk grond gekocht en wilt hierop een nieuwbouw woning laten bouwen? Bij Quadraat Bouw vindt u de beste vakmensen voor het bouwen van uw droomhuis. Van tiny house, ecologisch huis tot een villa. De beste mensen voor uw perfecte nieuwbouw woning kunt u vinden bij Quadraat Bouw. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen door middel van ons contactformulier.

Steeds meer mensen willen hun eigen huis bouwen in Nederland. Het bouwen van uw eigen huis geeft u enorm veel vrijheid. Met een eigen lap grond kunt u al uw woonwensen in vervulling laten gaan. Schakel de hulp in van Quadraat Bouw om een huis neer te zetten dat goed gebouwd is, van hoge kwaliteit en u voorziet van meer dan tientallen jaren woonplezier.

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Woning bouwen?

Samen met een architect kunt u gaan zitten om bouwplannen te maken en uw dromen om te zetten naar de realiteit. Hierna gaat u op zoek naar een aannemer of aannemersbedrijf die daadwerkelijk het nieuwbouw project voor u gaan uitvoeren.

Naast het zelf bouwen van een woning zijn er in Nederland zijn veel nieuwbouw projecten waarbij u aan kunt sluiten. Vaak kunt u langs bij een model woning in een open huis setting om te zien wat voor soort huis er voor u wordt gebouwd. Hierbij heeft u veel keuzemogelijkheden bij de bouw van uw huis, maar meestal staat de stijl van het huis al voor u vast. Dit bespaart u kosten zoals het inhuren van een architect om samen met u uw plannen op papier te zetten.

Naast het daadwerkelijk bouwen van een nieuwbouw koop huis kunt u ook op zoek gaan naar een al voor u gebouwd nieuwbouw huis. Zoek een woning in de omgeving waar u wilt wonen of kijk naar een actueel aanbod van online makelaars.

Het kan zomaar voorkomen dat u een nieuwbouw huis tegenkomt dat nog helemaal leeg van binnen is. Hier kan Quadraat Bouw u mee helpen. Een aannemer of timmerman inhuren om de binnenkant van uw nieuwbouw koop woning naar wens te maken is zo gebeurd!

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Vraag snel een offerte aan
voor meer informatie

In deze plaatsen doen wij nieuwbouw:

Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Noord-Holland en Utrecht. Hieronder ziet u een selectie van alle plaatsen waar wij werken.

Alles onder één dak

Voor elke verandering aan uw woning die u wenst, is Quadraat bouw de perfecte oplossing.

Kwalitatief & Professioneel

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, evenals een prettige samenwerking.

Persoonlijke benadering

Wij zijn een klein aannemers- en bouwbedrijf met een hoge klanttevredenheid.