Loodgieter in Utrecht

Heeft u last van verstopping of lekkage, kies dan voor een loodgieter in Utrecht van Quadraat Bouw. Bij Quadraat Bouw werken de beste loodgieters van Nederland die u met al uw loodgietersproblemen kunnen helpen in Utrecht en omstreken. Onze professionele vakmensen zijn de beste mensen om u te helpen met lekkages, verstoppingen en cv ketel installaties.

Elk project, groot of klein, ronden we uiterst vakkundig af en we vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn na oplevering. Onze zeer goede loodgieters met jarenlange ervaring zijn actief in de omgeving van Utrecht. Op zoek naar een loodgieter in utrecht met spoed? Neem contact met ons op!

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Loodgieter nodig?

Als u bij ons aanklopt gaan we samen met u door uw problemen heen. We leveren altijd vakmanschap en gaan gecontroleerd op zoek naar de oorzaak van uw loodgietersproblemen.

Quadraat Bouw kan u helpen bij de volgende diensten:

 • Riool problemen / afvoerontstoppingen
 • Dakgoten reparaties / reinigingen
 • Problemen aan de gas en waterleidingen
 • CV ketel installaties (cv ketel onderhoud, cv ketel storing)
 • Onderhoud van sanitair
 • Verhelpen van lekkages
 • Vaatwasser aansluiten
 • Kraan / buitenkraan plaatsen

Bij de installatie van een nieuwe badkamer, sanitaire installaties of bij gas- en waterinstallaties is het belangrijk om contact op te nemen met een loodgieter in uw omgeving. Heeft u meerdere punten die u wilt verhelpen? Wij sturen u een advies met een vrijblijvende offerte op. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen door middel van het contactformulier aan de zijkant. Wij zullen dan snel bij u terug komen met een op maat gemaakte offerte!

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Ontstaan van lekkages

Ontstaan van lekkages

Op elke plek waar waterleidingen lopen of waar regenwater uw woning binnen kan dringen kunnen water lekkages ontstaan. Vooral bij oudere huizen of waar gewerkt is met slecht materiaal ontstaan tijdens slechte weeromstandigheden snel lekkages. Het vervelende van een lekkage is dat het vaak pas laat wordt opgemerkt, pas op het moment dat u vochtplekken of schimmel op uw wanden ziet.

Lekkages ontstaan door één of door een combinatie van de volgende factoren:

 • Slechte afdichting van kitvoegen of een slecht aangesloten afvoerleiding
 • Het metselwerk is poreus geworden
 • De dakafwerking is niet meer waterdicht
 • De dakgoten zitten verstopt

Quadraat Bouw verhelpt lekkages in Utrecht met spoed, hierdoor wordt ergere schade voorkomen. Daarnaast geven onze loodgieters ook aan wat de huidige staat is van uw huis. Hierdoor weet u waar u als woningbezitter op kan letten en wat u misschien in de toekomst aan moet pakken om verdere lekkages te voorkomen.

Verstoppingen

Waterleidingen waar dan ook in uw huis worden blootgesteld aan vet- en vuilophopingen. In elke waterleiding in huis kunnen hierdoor ontstoppingen ontstaan. Een verstopping in huis is al heel erg vervelend, maar vaak is dat niet het enige waar u last van heeft bij een verstopping. Verstoppingen komen vaak met een hele aanwezige stankoverlast. Quadraat Bouw werkt alleen samen met de beste erkende loodgieters in Utrecht en de omgeving van Utrecht. Hierdoor wordt u snel geholpen als u last heeft van een verstopping in huis.

Keukenafvoer verstopping

Veel vet en vuil verdwijnt in de keukenafvoer tijdens het afwassen van borden en keukengerei. Als u niet routineus uw afvoer schoonmaakt of reinigt dan het zomaar zijn dat u last krijgt van een verstopping. Naast de vetresten en vuilresten heeft een keukenafvoer ook te maken met zeepresten. Het gevolg van een verstopping is dat water niet weg kan en omhoog komt. Gelukkig is een keukenafvoer ontstopping in Utrecht snel te verhelpen.

Regenpijp verstopping

In de herfst en winter of tijdens storm kan uw regenpijp makkelijk verstopt raken door bladeren en takken. Als u niet maandelijks uw regenafvoer checkt op verstoppingen kan het zomaar gebeuren dat uw regenpijp verstopt raakt. Wij raden onze klanten aan om minimaal twee keer per jaar een professional erbij te roepen om regenpijpen schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat grote verstoppingen worden voorkomen, waardoor u last krijgt van mogelijke vochtschade.

Service van Quadraat Bouw

Op zoek naar een loodgietersbedrijf Utrecht? Bij Quadraat Bouw zijn we actief in Utrecht Noord, Utrecht Oost, Utrecht Zuid, Utrecht West en de omgeving van Utrecht. Last van een lekkages en verstoppingen? Bent u op zoek naar een loodgieter Utrecht met spoed? Neem dan direct contact met ons op!