Loodgieter Naarden

Heeft u last van lekkage en zoekt u een loodgieter in Naarden? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Wij staan voor u klaar bij allerlei soorten lekkages en verhelpen de betreffende lekkage zo snel mogelijk. De loodgieters en installateurs in Naarden zijn op zeer korte termijn bij u en verhelpen de lekkage problemen.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Loodgieter in Naarden nodig?

Wij gaan samen met u in overleg om het loodgieter probleem zo snel mogelijk vakkundig op te lossen. Onze loodgieters in Naarden staan bekend om vakmanschap en uitstekende afhandeling van lekkage problemen.

Quadraat Bouw levert onderstaande loodgieter diensten:

 • Riool problemen / verstopte afvoer
 • Dakgoten reparaties / reinigingen
 • Problemen aan de gas en waterleidingen
 • Vaatwasser verstopt
 • CV ketel installaties (onderhoud cv ketel, reparaties en vervangingen)
 • Onderhoud van sanitair
 • Verhelpen van lekkages in de centrale verwarming

Deskundig advies nodig bij één of meerdere bovenstaande diensten? Neem dan contact op door middel van het invullen van het contactformulier. Hierna ontvangt u snel onze offerte!

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Ontstaan van lekkages in Naarden

Naast dat we het lekkage probleem voor u oplossen willen we u ook deskundig advies meegeven. Hierom willen we u in onderstaand stuk graag uitleggen hoe lekkages ontstaan in huis. Door slecht onderhoud aan waterleidingen ontstaan er scheurtjes in de leidingen die uiteindelijk lekkages veroorzaken. Jammer genoeg heeft u dit pas door als er vochtplekken op de muur komen. Onze loodgieters in Naarden lossen dit probleem voor u op!

Lekkages ontstaan door één of door een combinatie van de volgende factoren:

 • Slechte afdichting van kitvoegen of een slecht aangesloten afvoerleiding
 • Het metselwerk is poreus geworden
 • De dakafwerking is niet meer waterdicht
 • De dakgoten zitten verstopt

Quadraat Bouw verhelpt met spoed uw lekkages. Daarnaast geven onze deskundige loodgieters in Naarden u tips en trucs om in de toekomstige lekkages voor te blijven.

Verstoppingen

Naast lekkages zijn ophopingen van vet- en vuilresten één van de grootste problemen voor waterleidingen. Dit levert naast de vervelende verstopping ook nog veel stankoverlast op. Om verstoppingen zo snel mogelijk op te lossen, werken we uitsluitend samen met erkende loodgieters in Naarden.

Verstopte afvoer en regenpijp

Ook een afvoer of regenpijp is altijd een groot probleem. Als u beiden niet regelmatig grondig nakijkt en schoonmaakt, krijgt u problemen met een verstopte afvoer of verstopte regenpijp. Bij een verstopping in de afvoer of in de regenpijp kan het water niet lekker weglopen, wat uiteindelijk tot grote lekkage problemen zal leiden.

Service van Quadraat Bouw

Bij ons staat kwaliteit voorop bij het uitkiezen van een loodgieter in Loosdrecht. Wij hebben al vele jaren ervaring in het oplossen van uw problemen!