Loodgieter Loosdrecht

U zoekt een loodgieter Loosdrecht, omdat u last heeft van lekkages? Dan zijn wij het juiste adres voor u! Quadraat Bouw verhelpt binnen de kortste keer het lekkage probleem. Onze loodgieters werken in de regio Loosdrecht – Nederhorst den Berg, waardoor ze altijd snel ter plaatse zijn bij u.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Loodgieter nodig in Loosdrecht?

Wij gaan samen met u in overleg om het loodgieter probleem dat u heeft in de omgeving Loosdrecht adequaat op te lossen. De loodgieters van Quadraat Bouw staan er om bekend dat ze altijd vakmanschap en kwaliteit afleveren!

Quadraat Bouw levert onderstaande loodgieter diensten:

 • Riool problemen / verstopte afvoer
 • Dakgoten reparaties / reinigingen
 • Problemen aan de gas en waterleidingen
 • Vaatwasser verstopt
 • CV installaties (onderhoud cv ketel, reparaties en vervangingen)
 • Onderhoud van sanitair
 • Verhelpen van lekkages

Wilt u deskundig advies bij één of meerdere van bovenstaande diensten? Neem dan direct contact op door het invullen van het contactformulier. Hierna ontvangt u snel onze offerte!

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Ontstaan van lekkages in Loosdrecht

Voordat we kunnen beginnen met het oplossen van uw lekkage in huis moeten we eerst in kaart brengen wat lekkage precies is. In huis bevinden zich vele waterleidingen die, na slecht onderhoud, kunnen gaan lekken. Dit heeft u vaak pas door als er vochtplekken te voorschijn komen op de muur.

Onze loodgieters in Loosdrecht zorgen ervoor dat het probleem wordt opgelost.

Lekkages ontstaan door één of door een combinatie van de volgende factoren:

 • Slechte afdichting van kitvoegen of een slecht aangesloten afvoerleiding
 • Het metselwerk is poreus geworden
 • De dakafwerking is niet meer waterdicht
 • De dakgoten zitten verstopt

Om ergere schade te voorkomen verhelpt Quadraat Bouw uw lekkages met spoed. Daarnaast geven onze deskundige loodgieters in Loosdrecht u tips en trucs om in de toekomst lekkages te voorkomen. Wij vertellen u graag welke maatregelen u moet treffen.

Verstoppingen

Naast lekkages zijn ophopingen van vet- en vuilresten een groot probleem in waterleidingen. Dit levert naast verstoppingen veel stankoverlast op. Om verstoppingen zo snel mogelijk op te lossen werken we uitsluitend samen met erkende loodgieters in Loosdrecht.

Verstopte afvoer en regenpijp

Een verstopte afvoer of regenpijp is ook iets waar u waarschijnlijk helemaal niet blij van wordt. Als u beiden niet regelmatig schoonmaakt, krijgt u problemen met een verstopte afvoer of verstopte regenpijp. Bij een verstopping in de afvoer of in de regenpijp kan het water niet weglopen wat uiteindelijk tot grote problemen zal leiden.

Service van Quadraat Bouw

Bij ons staat kwaliteit voorop bij het uitkiezen van een loodgieter in Loosdrecht. Wij hebben al vele jaren ervaring in het oplossen van uw lekkage problemen!