Loodgieter in Huizen

Zit u met een verstopping of lekkage probleem? Kies dan voor een loodgieter in Huizen van Quadraat Bouw. Wij hebben uitsluitend deskundige loodgieters die u met alle loodgieter problemen kunnen helpen. Onze professionele vakmensen zijn de beste mensen om u te helpen met lekkages, verstoppingen en cv ketel installaties.

Onze zeer goede loodgieters met jarenlange deskundige ervaring zijn actief in de omgeving van Huizen, zodat u ons gemakkelijk kunt bereiken. Op zoek naar een loodgieter in Huizen met spoed? Neem contact met ons op of vraag offerte aan!

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Loodgieter nodig in Huizen?

Als u contact met ons hebt opgenomen gaan we samen door uw problemen heen. Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Quadraat Bouw kan u helpen bij de volgende diensten:

 • Riool problemen / afvoer ontstoppingen
 • Dakgoten reparaties / reinigingen
 • Problemen aan de gas en waterleidingen
 • CV ketel installaties (cv ketel onderhoud, cv ketel storing)
 • Onderhoud van sanitair
 • Verhelpen van lekkages
 • Vaatwasser aansluiten
 • Kraan / buitenkraan plaatsen

Wij sturen u een advies met een vrijblijvende offerte op als u problemen heeft met één van bovenstaande diensten. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen door middel van het contactformulier aan de zijkant. Wij zullen dan snel bij u terugkomen met een op maat gemaakte offerte voor loodgieters uit Huizen!

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Ontstaan van lekkages in Huizen

Lekkages kunnen overal ontstaan waar waterleidingen zijn. Voornamelijk bij oudere huizen is de kans op lekkages groot. Het probleem met een lekkage is dat u het pas merkt als de vochtplekken op de muur staan.

Op elke plek waar waterleidingen lopen of waar regenwater uw woning binnen kan dringen kunnen water lekkages ontstaan. Vooral bij oudere huizen of waar gewerkt is met slecht materiaal ontstaan tijdens slechte weersomstandigheden snel lekkages.

Lekkages ontstaan door één of door een combinatie van de volgende factoren:

 • Slechte afdichting van kitvoegen of een slecht aangesloten afvoerleiding
 • Het metselwerk is poreus geworden
 • De dakafwerking is niet meer waterdicht
 • De dakgoten zitten verstopt

Wij helpen u natuurlijk met spoed als u loodgieters uit Huizen zoekt, om ergere schade te voorkomen. Daarnaast geeft ons deskundig personeel u adviezen om lekkages te voorkomen.

Verstoppingen in Huizen

Een vervelende bijkomstigheid van waterleidingen is dat deze veel worden blootgesteld aan vuil- en vet ophopingen. Naast de vervelende verstopping komt er ook een vieze stank uit uw waterleidingen als ze verstopt zijn. Quadraat Bouw werkt alleen samen met de beste erkende loodgieters in Huizen, hierdoor wordt u snel geholpen als u last heeft van een verstopping in huis.

Keukenafvoer verstopping

Tijdens het afwassen verdwijnt veel vet en vuil in uw keukenafvoer, waardoor de afvoer verstopt. Het gevolg van zo’n verstopping is dat het water niet meer weg loopt en u thuis een waar waterballet krijgt. Gelukkig zijn keukenafvoer verstoppingen snel verholpen door onze loodgieter in Huizen.

Regenpijp verstopping

Wij raden u aan om maandelijks uw regenpijp te controleren op verstoppingen. Voornamelijk tijdens de wintermaanden komt dit veelvuldig voor. Door het controleren en reinigen van uw regenpijp, voorkomt u verstoppingen en eventuele vochtschade.