Loodgieter Hilversum

Heeft u last van een lekkage of zijn er andere problemen waarvoor u de hulp van een ervaren loodgieter nodig heeft? De specialisten van Quadraat Bouw lossen de lekkage in Hilversum voor u op. Wanneer een lekkage niet tijdig wordt opgelost, kan dit een hoop schade veroorzaken. Het tijdig inschakelen van een erkend loodgieter in Hilversum kan u daarom een hoop problemen besparen.

 

Voorbeelden van lekkage zijn bijvoorbeeld een lekkage toilet, lekkage badkamer, lekkage bij de wasmachine of een lekkage waterleiding. Deze problemen zijn vaak eenvoudig op te lossen als de loodgieter in Hilversum snel ter plaatse is. Hoe langer u hiermee wacht, hoe groter en duurder de schade wordt. We gaan natuurlijk niet uit van het ergste, maar dit kan zelfs zorgen voor verrotting of verzakking van de bouwconstructie. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in het loodgieter- en installatie vak. Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter in de regio Hilversum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op!

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Ontstaan van lekkages

Overal waar waterleidingen lopen, kunnen lekkages ontstaan. Als bijvoorbeeld een dak beschadigd is, kan dit door regenwater ook een lekkage veroorzaken. Lekkage wordt in de meeste gevallen pas ontdekt door schimmelvorming of zichtbare vochtplekken.

De meeste lekkages ontstaan door één of meerdere factoren, zoals:

 • De dakafwerking is niet meer waterdicht
 • De dakgoten zitten verstopt
 • Slechte afdichting van kitvoegen of een slecht aangesloten afvoerleiding
 • Het metselwerk is poreus geworden

Naast de spoedige reparatie kunnen onze loodgieters u ook advies geven. Hierdoor weet u waar u de volgende keer op kunt letten en kunt u lekkages in huis voorkomen.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Loodgieter Hilversum nodig?

Bent u op zoek naar een erkend loodgieter in Hilversum? Bij Quadraat Bouw kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Onze loodgieters in Hilversum gaan op zoek naar de oorzaak van de problemen om vervolgens het probleem vakkundig voor u op te lossen.

Een aantal van de loodgieter diensten die Quadraat Bouw levert, zijn:

 • Lekkage opsporen
 • Onderhoud en reparatie van sanitair
 • Verhelpen van lekkages
 • Afvoer opstoppingen verhelpen, zoals keukenafvoer- en regenpijp verstopping.
 • Oplossen van rioolproblemen
 • Oplossen van problemen aan de gas en waterleidingen
 • CV ketel installaties (waaronder cv ketel onderhoud, reparaties en vervangingen)
 • Dakgoten reparaties / reinigingen

Bent u op zoek naar een ander probleem waarvan u verwacht dat een loodgieter het kan oplossen, maar staat deze niet in bovenstaande lijst? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier. Vervolgens ontvangt u van ons spoedig een vrijblijvende offerte.