Loodgieter in Haarlem

Verstopping, lekkage of wilt u graag een buitenkraan plaatsen in uw woning in Haarlem en omstreken? Roep dan de hulp in van de erkende loodgieters in Haarlem van Quadraat Bouw. We werken met de beste loodgieters van Nederland. We verhelpen uw lekkages en verstoppingen, maar kunnen u natuurlijk ook helpen bij een cv ketel storing.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Loodgieter nodig?

Wanneer u contact met ons opneemt bespreken we met u de problemen die u heeft in huis. Mogelijk heeft u ook projecten waar u op langere duur aan wilt beginnen. Van ons kunt u erop aan dat al uw loodgietersproblemen worden opgelost.

Quadraat Bouw is uw hulp bij onderstaande diensten en problemen:

 • Riool problemen / verstopping afvoer
 • Dakgoten reparaties / reinigingen
 • Problemen aan gas- en waterleidingen
 • CV ketel installaties (cv ketel onderhoud, cv ketel storing)
 • Onderhoud van sanitair
 • Verhelpen van lekkages
 • Vaatwasser aansluiten
 • Kraan / buitenkraan plaatsen

Gaat u uw badkamer verbouwen, een sanitaire installatie verrichten of een gas- en waterinstallatie? Het is dan belangrijk om de hulp in te roepen van een professionele loodgieter Haarlem of in de omgeving van Haarlem. We sturen u een advies op met een gratis offerte als u meerdere punten wilt verhulpen. Dit kan makkelijk en snel door middel van het contactformulier hiernaast.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Ontstaan van lekkages

Waar waterleidingen lopen kunnen lekkages ontstaan. Ook waar regenwater uw woning kan binnendringen kunnen lekkages ontstaan. We zijn dat vooral oudere huizen of bij huizen waar met slecht materiaal is gewerkt tijdens stormen last krijgen van lekkages. Het kan zomaar zijn dat u dit pas later opmerkt doordat u vochtplekken of schimmelvorming opmerkt.

Lekkages ontstaan vaak door één of door een combinatie van de volgende factoren:

 • Slechte afdichting van kitvoegen of een slecht aangesloten afvoerleiding
 • Het metselwerk is poreus geworden
 • De dakafwerking is niet meer waterdicht
 • De dakgoten zitten verstopt

 

Bij Quadraat Bouw verhelpen we lekkages in Haarlem snel en spoedig. Hierdoor voorkomen we ergere schade aan uw huis. Onze loodgieters in Haarlem kunnen u ook advies geven over de huidige staat van uw huis. Het voordeel hiervan is dat u weet waar u de komende tijd aandacht aan moet besteden en wat u direct moet verhelpen.

Verstoppingen

Niet alleen kunnen waterleidingen lekkages veroorzaken, ze worden ook blootgesteld aan vuil en vet waardoor ontstoppingen ontstaan. Iedereen zal wel eens een keer last hebben gehad van een verstopt toilet of een verstopte keukenafvoer. De ontstopping op zich is meestal niet het ergste, de nare stankoverlast van verstopping is meestal vervelender. We werken samen met de beste loodgieters in Haarlem waardoor u snel en direct geholpen kunt worden met uw verstopping in huis.

Keukenafvoer verstopping

Afvoer verstopt? De meest voorkomende verstopping is wel de keukenafvoer verstopping. Vet, vuil en zeepresten verdwijnen allemaal in de keukenafvoer bij dagelijks gebruik. Het is dan ook niet raar dat dit een plek is waar veel ontstoppingen ontstaan. Het gevolg van een verstopping is dat water geen kant meer op kan en omhoog komt. Keukenafvoer verstoppingen verhelpen we snel een eenvoudig bij u in Haarlem!

Regenpijp verstopping

Wanneer bladeren vallen kunnen regenpijp ontstoppingen ontstaan. Zeker bij stormachtig weer of na het broedseizoen kan uw regenpijp vol zitten met objecten die het water tegenhouden. De meeste mensen checken niet routineus hun regenafvoer waardoor een verstopping makkelijk wordt gemist. We raden al onze klanten altijd aan om minimaal twee keer per jaar hun regenafvoeren te laten controleren én schoonmaken door een van onze loodgieters. Verstoppingen worden gelijk verholpen en erger wordt hierdoor voorkomen!

Service van Quadraat Bouw

Bent u op zoek naar een loodgietersbedrijf Haarlem? Neem dan contact met ons op voor directe hulp bij lekkages en verstoppingen, maar ook bij de installatie van een cv ketel, kraan of badkamer!