Loodgieter in Bussum

Bent u op zoek naar een loodgieter om uw lekkage en andere loodgieter problemen in Bussum op te lossen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk om ieder project goed en deskundig af te ronden, zodat u later geen problemen meer hebt. De loodgieters van Quadraat Bouw werken in de omgeving van Bussum, waardoor wij altijd snel ter plaatse kunnen zijn.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Loodgieter nodig in Bussum?

Als u op zoek gaat naar een loodgieter in Bussum gaan wij samen met u in overleg om uw problemen snel en gemakkelijk op te lossen. Onze loodgieters in Bussum leveren altijd kwaliteit en vakmanschap!

Quadraat Bouw levert onderstaande loodgieter diensten:

  • Riool problemen / verstopte afvoer
  • Dakgoten reparaties / reinigingen
  • Problemen aan de gas en waterleidingen
  • CV ketel installaties (onderhoud cv ketel, reparaties en vervangingen)
  • Onderhoud van sanitair
  • Verhelpen van lekkages

Wilt u deskundig advies bij één of meerdere van bovenstaande diensten? Dan kunt u contact opnemen door middel van het contactformulier. Hierna ontvangt u spoedig onze vrijblijvende offerte!

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Ontstaan van lekkages in Bussum

Wij begrijpen dat niets zo vervelend is als een lekkage, om u te helpen willen we graag wat vertellen over het ontstaan van lekkages. Op elke plek waar een waterleiding zit is de kans op een lekkage aanwezig. Voornamelijk bij de verouderde huizen ontstaan tijdens slecht weer lekkages. Het vervelendste aan een lekkage is dat het vaak pas laat wordt opgemerkt, pas op het moment dat u vochtplekken of schimmel op uw wanden ziet.

Lekkages ontstaan door één of door een combinatie van de volgende factoren:

  • Slechte afdichting van kitvoegen of een slecht aangesloten afvoerleiding
  • Het metselwerk is poreus geworden
  • De dakafwerking is niet meer waterdicht
  • De dakgoten zitten verstopt

Om ergere schade te voorkomen verhelpt Quadraat Bouw uw lekkages met spoed. Daarnaast geven onze deskundige loodgieters aan hoe u eventuele toekomstige lekkages het beste kunt voorkomen.

Verstoppingen

Naast lekkages zijn vet- en vuil ophopingen een groot probleem in waterleidingen. Een verstopping zelf is natuurlijk heel vervelend in bijvoorbeeld nieuwe badkamers, maar er is nog een vervelender probleem. Verstoppingen komen vaak met een hele aanwezige stankoverlast. Om verstoppingen zo snel mogelijk op te lossen werken we alleen samen met erkende loodgieters in de regio Bussum, Naarden.

Verstoppingen komen vaak voor in de keuken. Tijdens het afwassen komt er vet en vuil in de keukenafvoer. Als u niet regelmatig uw afvoer schoonmaakt kunt u zomaar een verstopte afvoer krijgen. Naast de vetresten en vuilresten heeft een keukenafvoer ook te maken met zeep resten tijdens het afwassen. Bij een verstopping kan het water niet weglopen en komt het omhoog.

Regenpijp verstopping

In de koude wintermaanden kan uw regenpijp gemakkelijk verstoppen door blaadjes en takken. Wij raden aan om maandelijks uw regenafvoer te controleren op verstoppingen. Daarnaast raden wij onze klanten aan om minimaal twee keer per jaar een professional erbij te roepen om uw regenpijpen schoon te maken. Dit zorgt ervoor dat grote verstoppingen worden voorkomen, waardoor u geen last krijgt van mogelijke vochtschade.