Loodgieter in Blaricum

Heeft u last van verstoppingen of lekkage problemen? Dan kiest u voor een erkende loodgieter in Blaricum van Quadraat Bouw. Onze deskundige loodgieters in Blaricum kunnen u met allerlei verschillende loodgieterswerkzaamheden helpen. De professionele vakmensen die wij voor u uitzoeken zijn de beste uit de business. Zij bieden maatwerk voor bedrijven en particulieren. Bij CV ketel problemen of als de afvoer verstopt is, wij zijn dé partij voor u!

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Loodgieter nodig in Blaricum?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen gaan we stap voor stap door uw loodgieter problemen in Blaricum  heen. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing voor uw probleem. Wij zijn dag en nacht voor u bereikbaar!

 

Quadraat Bouw kan u helpen bij de volgende diensten in Blaricum:

 • Riool problemen / afvoer ontstoppingen
 • Dakgoten reparaties / reinigingen
 • Problemen aan de gas en waterleidingen
 • Nieuwe CV ketel installaties (cv service onderhoud, cv ketel onderhoud)
 • Onderhoud van sanitair
 • Verhelpen van lekkages
 • Vaatwasser aansluiten
 • Kraan / buitenkraan plaatsen
 • Centrale verwarming plaatsen

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Ontstaan van Lekkages in Blaricum

Overal waar zich waterleidingen in en rondom het huis bevinden kunnen lekkages ontstaan. Heeft u een relatief oud huis? Dan is de kans op lekkages bij u nog groter. Het grootste probleem met een lekkage is dat u achteraf pas doorheeft dat u er last van heeft. U ziet het namelijk pas als er vochtplekken op de muur komen.

 

Lekkages ontstaan vaak door één of door een combinatie van de volgende factoren:

 • Slechte afdichting van kitvoegen of een slecht aangesloten afvoerleiding
 • Het metselwerk is poreus geworden
 • De dakafwerking is niet meer waterdicht
 • De dakgoten zitten verstopt

 

Wij helpen u natuurlijk graag als u loodgieters in de omgeving Blaricum zoekt, om ergere schade te voorkomen. Daarnaast geven onze loodgieters in Blaricum u advies om lekkages in de toekomst te voorkomen.

Verstoppingen in Blaricum

Als u niet regelmatig onderhoud pleegt aan uw waterleiding kunt u last gaan krijgen van een verstopping. Deze worden namelijk blootgesteld aan vuil- en vet ophopingen. Naast de vervelende verstopping komt er vaak ook een vieze stank uit uw waterleidingen. Quadraat Bouw werkt uitsluitend samen met de beste erkende loodgieters in Blaricum, hierdoor wordt u snel geholpen als u last heeft van een verstopping in huis.

Keukenafvoer verstopping

Tijdens het afwassen verdwijnt veel vet en vuil in uw keukenafvoer, het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw afvoer verstopt! Door zo’n verstopping loopt het water niet meer weg en staat uw vloer binnen de kortste keren blank. Gelukkig zijn keukenafvoer verstoppingen snel en vakkundig verholpen door onze loodgieter in Blaricum.

Regenpijp verstopping

Onze tip om dit vervelende probleem op te lossen is maandelijks uw regenpijp te controleren of er eventuele verstoppingen zijn. Vooral in de herfst en wintermaanden komt dit regelmatig voor dankzij vallende blaadjes. Door het controleren en reinigen van uw regenpijp, voorkomt u verstoppingen en eventuele vochtschade in huis.

Service van Quadraat Bouw

Bij ons staat kwaliteit voorop bij het uitkiezen van uw loodgieter in Blaricum. Onze loodgieters in Blaricum zijn echt professionals waarbij kwaliteit en service voorop staat.