Loodgieter in Amsterdam

Op naar een loodgieter voor lekkage en loodgieter problemen in Amsterdam? Bij Quadraat Bouw kunt u terecht voor verschillende loodgietersproblemen in Amsterdam en omstreken. Onze deskundige vakmensen zijn de beste in het loodgieter en installatie vak.

Bij Quadraat Bouw vinden wij het van belang om ieder project goed af te ronden en toekomstige problemen uit te sluiten. De loodgieters van Quadraat Bouw werken in de omgeving van Amsterdam, waardoor wij snel bij u ter plaatse kunnen zijn.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Loodgieter nodig?

Bent u op zoek naar een loodgieter in Amsterdam en omstreken? Bij Quadraat Bouw gaan we met u in overleg waarna wij van u weten wat uw wensen zijn. Onze loodgieters in Amsterdam leveren altijd vakmanschap en gaan op zoek naar de oorzaak van uw loodgietersproblemen.

Quadraat Bouw levert onderstaande loodgieter diensten:

  • Riool problemen / afvoerontstoppingen
  • Dakgoten reparaties / reinigingen
  • Problemen aan de gas en waterleidingen
  • CV ketel installaties (cv ketel onderhoud, reparaties en vervangingen)
  • Onderhoud van sanitair
  • Verhelpen van lekkages

Wilt u graag een vrijblijvend advies of een offerte ontvangen voor een of meerdere van bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier. Hierna ontvangt u spoedig onze vrijblijvende offerte!

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Lekkage verhelpen

Ontstaan van lekkages

Lekkages kunnen op elke plek ontstaan waar waterleidingen lopen of waar regenwater een kans ziet uw woning binnen te komen. Hierdoor kunt u een dak lekkage of een waterleiding lekkage in uw huis ontdekken. Vaak wordt een lekkage pas opgemerkt op het moment dat vochtplekken of schimmelvorming zichtbaar is.

De meeste lekkages ontstaan door één of een combinatie van onderstaande factoren:

  • Slechte afdichting van kitvoegen of een slecht aangesloten afvoerleiding
  • Het metselwerk is poreus geworden
  • De dakafwerking is niet meer waterdicht
  • De dakgoten zitten verstopt

Bij Quadraat Bouw verhelpen we de lekkage met spoed zodat ergere schade wordt voorkomen. Bovendien geven onze loodgieters u advies op de huidige staat van uw situatie, hierdoor weet u waar u de volgende keer op kunt letten en wat u kunt doen om lekkages te vermijden in uw huis.

Verstoppingen

Elke waterleiding staat blootgesteld aan vuil- en vet ophopingen. Vandaar dat verstoppingen in elke waterleiding in uw huis kunnen ontstaan. Een verstopping is op zich al vervelend genoeg, maar vaak komt dit samen met nare stankoverlast. Quadraatbouw heeft erkende loodgieters in Amsterdam en omstreken waardoor u snel van uw verstopping af bent.

Keukenafvoer verstopping

Bij het afwassen of afspoelen van borden en keukengerei verdwijnt veel vet en vuil gelijk in de keukenafvoer. Het is dan ook niet vreemd dat iedereen wel eens heeft meegemaakt dat zijn of haar keukenafvoer verstopt zat. Naast vet- en vuilresten zorgen ook zeepresten vaak voor verstoppingen. Door een verstopping komt het water weer omhoog. Dit is vervelend, maar kan snel verholpen worden.

Regenpijp verstopping

Vooral wanneer de bladeren vallen of wanneer het hard heeft gestormd kan een verstopping in de regenpijp makkelijk ontstaan. Tel daar nog achterstallig onderhoud bij op en u snapt waarom uw regenafvoer het niet meer goed doet. Laat uw dakgoten dan ook minimaal twee keer per jaar schoonmaken. Hierdoor voorkomt u een verstopping en daarnaast ook mogelijke vochtschade aan uw woning.

De professionele loodgieters van Quadraat Bouw zijn actief in:
– Amsterdam Noord
– Amsterdam Oost
– Amsterdam Zuid
– Amsterdam West
– Amsterdam Centrum
– Regio Amsterdam