Glaszetter Utrecht

Voor iedere woning zijn ramen natuurlijk ontzettend belangrijk, daarom hebben wij bij Quadraat Bouw uitsluitend de beste glaszetters in Utrecht tot uw beschikking. De juiste ramen laten zetten, zorgt voor ventilatie en isolatie in huis. Bij Quadraat Bouw hebben wij een team van professionele glaszetters in Utrecht die u graag helpen met het maken van de juiste keuze, de plaatsing en de afwerking van uw nieuwe ramen. Ook in het geval van glasschade bent u bij ons aan het juiste adres in de regio Utrecht.

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Soorten glas

Bij het laten zetten van uw nieuwe ramen of als u uw oude ramen laat vervangen, helpen wij u graag bij de keuze welk soort raam u nodig heeft. Het is gebruikelijk om een raam van hetzelfde materiaal te nemen als uw kozijnen. De materialen waaruit u kunt kiezen voor uw nieuwe ramen zijn de volgende:

  • Kunststof ramen: laag in aanschaf- en onderhoudskosten.
  • Aluminium ramen: onderhoudsarm en stevig.
  • Hardhouten raam: duurzaam en zeer geschikt voor buitenkozijnen.

Wij hebben alle glassoorten op voorraad voor u van dubbele glasplaten tot enkel glas.

Weet u al welk soort glas u wilt? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons, dan maken wij een geschikte offerte voor u klaar. Mail of bel ons direct!

Verschillende raamsoorten

Als u samen met ons een keuze heeft gemaakt uit de verschillende materialen, dan gaan we samen kijken welk soort raam het meest geschikt is voor uw woning. Het grootste verschil in de raamsoorten zit vooral in de wijze waarop deze geopend en gesloten kunnen worden. Ook voor het vervangen van glas gaan wij samen de perfecte oplossing voor u vinden.

U kunt voor de volgende soorten ramen kiezen:

  • Draairaam
  • Schuifraam
  • Kantelraam

Kantelraam

Bij een kantelraam is de boven- of onderzijde van het raam verbonden aan de kozijn. Het kantelraam is veel voorkomend bij schuine daken of als ventilatieraam voor op het toilet of in de badkamer.

Draairaam

Wanneer u de ruimte in uw woning zo goed mogelijk wil kunnen luchten, is een draairaam u aan te raden. Een draairaam kan volledig geopend worden. U kunt de keuze maken om de ramen naar binnen of naar buiten toe te openen.

Schuifraam

In een kleine ruimte kunt u het beste een schuifraam op een railsysteem overwegen. Het schuifraam heeft maar een beperkte ruimte nodig, aangezien deze geen draai- of kantel bewegingen maakt.

Service van Quadraat Bouw

Bij ons staat kwaliteit voorop bij het uitkiezen van uw glaszetter Utrecht. In de gehele provincie Utrecht bent u dan ook aan het juiste adres bij ons. Wij staan voor u klaar om u uit de brand te helpen met uw ramen. Dankzij onze ruime ervaring en erkende glaszetters bieden wij u de service die u verdient. U kunt altijd contact opnemen, waarbij wij samen met u de soorten glas, raamsoorten en andere zaken aanpakken. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Vraag snel een offerte aan
voor meer informatie

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.