Dakdekker in Utrecht

Een fatsoenlijk dak boven het hoofd is ontzettend belangrijk. Vooral in de natte en koude maanden van het jaar. Daarom is het noodzakelijk om uw daken eens in de zoveel tijd na te laten kijken, zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring, zijn deskundig, professioneel en bewapend met verschillende geavanceerde inspectiemethodes waarmee onze vakmannen u precies kunnen vertellen in welke staat uw dak verkeert.

Bij Quadraat Bouw weten we dat u niet de nacht of het weekend door wil brengen met een lekkend dak.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Dakdekker nodig in Utrecht?

Als dakdekker zijn wij expert in de aanleg van verschillende soorten daken en zijn bekend met verschillende soorten dakbedekkingen op hellende daken en platte daken.

Heeft u een plat dak? Dan is het van groot belang dat er aandacht besteed wordt aan het onderhouden van het platte dak. Wanneer er in mindere mate onderhoud plaatsvindt, wordt de kans op lekkages vergroot en daarbij komen dus ook extra kosten.

Mocht het zo zijn dat u last heeft van een lekkage of schade aan uw platte dak, dan raden wij u aan om dit snel te laten repareren. Wanneer u lang blijft zitten met deze lekkage wordt de kans op het vernieuwen van de gehele dakbedekking vergroot. Daarnaast kan het uitstellen van reparatie leiden tot schimmel in de woning.

Heeft u een nieuw dak laten plaatsen, dan wilt u ook verzekerd zijn van zorgeloos woonplezier zonder lekkages. Daarom raden wij u aan om eens in de vijf jaar een professionele dakdekker in Utrecht in te huren om uw dak te komen inspecteren.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Wat voor klus heeft u voor ons?

Heeft u een wat oudere woning? Dan is het aan te raden om uw dak met enige regelmaat te laten controleren. Het zou zo kunnen dat uw dak na de vorst enige schade begint te vertonen. Dit kan komen door ouderdom of slechte isolatie. De gemiddelde kosten voor een reparatie zijn in deze gevallen vele malen lager dan wanneer u de hele dakbedekking zou moeten vervangen.

Een dakbedekking offerte kunt u bij ons eenvoudig en snel aanvragen. Onze dakdekker in Utrecht heeft jaren ervaring en staat voor u klaar. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van een nieuw of gerepareerd dak.