Dakdekker in Haarlem

Eens in de zoveel tijd is uw dak aan vervanging toe, omdat de levensduur erop zit of uw dak beschadigd is geraakt in een storm. Bent u op zoek naar de beste dakdekkers van Haarlem en omstreken? Dan bent u bij Quadraat Bouw aan het juiste adres.

Bent u met een renovatie bezig en wilt u het dak weer in de oude staat herstellen? Met onze vakmensen weet u zeker dat uw dak goed aangelegd zal worden. Heeft u vragen over onze dakdekkers in Haarlem? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Dakdekker nodig in Haarlem?

Uw woning is een kostbaar bezit. De meest ultieme test voor uw woning is het doorstaan van een hevige regen bui, storm of vrieskou. Wanneer het dak in een goede conditie is, zult u niets merken. Als uw dak in een slechte staat verkeerd zult u dit merken aan tocht en lekkages.

Wanneer een dak schade heeft opgelopen door een storm, kan dit in de meeste gevallen gewoon gerepareerd worden. Echter kan er een probleem ontstaan als het dak niet meer waterdicht is. Als er te lang gewacht wordt met een klus kan dit leiden tot rot en schimmel in de woning. Tevens kan er veel warmte verloren gaan als het dak defect is.

Een nieuw dak zal op den duur onvermijdelijk zijn en wanneer dit onverwachts komt dan kan dit een enorme kostenpost vormen. Kijk dan ook goed naar het soort materiaal dat u op uw dak laat plaatsen, op basis daarvan weet u na hoeveel tijd uw dak vervangen moet worden.

Als u enkel uw dak wil vernieuwen en niet met waterschade wil komen te zitten, raden onze experts u aan om eens per jaar te controleren in welke staat uw dak verkeert.

Daarnaast kunnen onze professionals geheel eenvoudig berekenen binnen hoeveel jaar uw dak vervangen zal moeten worden, bij een jaarlijkse dak controle van ervaren dakdekkers in Haarlem.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Wat voor klus heeft u voor ons?

De dakdekkers bij Quadraat Bouw zijn in te huren voor verschillende soorten daken. Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen voor verschillende daken. Alleen is niet ieder soort dakbedekkingsmateriaal geschikt voor uw dak. Materialen kunnen onderscheiden worden door het soort dak wat u heeft. Een plat dak heeft meer last van extreme weersomstandigheden dan een schuin dak. En hebben de verschillende materialen op hun beurt weer een verschil in levensduur.

Daarnaast is het aan te raden om onze dakdekkers in Haarlem in te huren voor het inspecteren van uw dak. Zeker wanneer u een nieuw huis gekocht heeft. Heeft u een dakdekker in Haarlem nodig? Bij Quadraat Bouw hebben we dakdekkers in verschillende regio’s, waardoor wij snel bij u ter plaatse kunnen zijn.