Dakdekker in Amsterdam

Eens in de zoveel tijd is uw dak aan vervanging toe. Dit kan komen doordat de levensduur erop zit of uw dak beschadigd is geraakt tijdens een regenstorm. Bij Quadraat Bouw weten de dat goede dakdekkers zeer belangrijk zijn in ons regenachtige landje.

Bent u op zoek naar de beste dakdekkers van Amsterdam en omstreken? Dan bent u bij Quadraat Bouw bij het juiste adres. Onze dakdekkers hebben jaren ervaring,  zijn professioneel, deskundig en bewapend met geavanceerde inspectiemethodes waaronder lekdetectie. Bij Quadraat Bouw zijn uw daken onze zorgen.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Dakdekker nodig in Amsterdam?

Heeft u een oude woning? Dan is het logisch dat er in de loop der jaren slijtage of schade ontstaat aan uw dak. Zeker wanneer er gebruik gemaakt is van minder duurzame materialen, aangezien deze om intensief onderhoud vragen.

Onze dakdekkers in Amsterdam kunnen u helpen om van die verstoppingen en nare lekkages af te komen. Onze specialisten zijn al enkele jaren actief in Amsterdam en omstreken, hierdoor zijn wij bekend met de verschillende soorten daken en dakgoten uit de regio.

Ook wanneer u een dakterras wil aan leggen kunt u terecht bij onze dakdekkers in Amsterdam. Heeft u een plat dak of een hellend dak? Onze professionele dakdekkers kijken samen met u naar alle mogelijkheden en de specifieke wensen die u heeft met betrekking tot het design.

Heeft uw dak schade opgelopen door een storm? Dit kan in de meeste gevallen gerepareerd worden. Echter kunnen er wel problemen ontstaan wanneer het dak niet meer waterdicht is. Als u te lang wacht met de reparatie kan dit leiden tot schimmel in de woning.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Wat voor klus heeft u voor ons?

Bij het aanleggen van een dakterras zijn er een aantal zaken waarmee er rekening gehouden moet worden. Zo zijn stabiliteit en goede waterafvoer essentieel bij een dakterras. Wat onze professionals veel tegen komen bij dakterrassen is dat deze prachtig aangelegd zijn, maar er geen rekening is gehouden met het afvoeren van hemelwater. Het gevolg hiervan is een overstroming en onnodig water overlast.

Wanneer dit het geval is zal een nieuw dak op den duur onvermijdelijk zijn. Als dit onverwachts komt kan het een enorme kostenpost vormen. Als u niet met waterschade wil komen te zitten raden wij u aan om uw dak eens per jaar te laten controleren. Zo weet u in welke staat uw dak verkeert en kunnen wij een berekening kunnen maken binnen hoeveel jaar uw dak vervangen zal moeten worden bij jaarlijks onderhoud.

Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan. Onze dakdekkers in Amsterdam weten immers ook dat u niet ‘s nachts of tijdens weekend met een lekkend dak wil komen te zitten. Neem dan ook snel contact met ons op voor een dakdekker in de regio Amsterdam!