CV Ketel onderhoud in Amsterdam

Het goed onderhouden van uw verwarmingsinstallaties is van groot belang. Niet alleen omdat u op die manier voorkomt dat u voor vervelende verassingen komt te staan. Wanneer u kiest voor regelmatig onderhoud heeft uw cv ketel een langere levensduur.

Bij Quadraat Bouw hebben onze specialisten jarenlange ervaring op het gebied van cv-ketels en verwarmingen. Hierdoor is geen enkele storing een probleem voor onze experts. Wij begrijpen dat u niet onder een koude douche wil komen te staan. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan voor cv ketel onderhoud in Amsterdam.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

CV ketel onderhoud in Amsterdam nodig?

Onderhoud aan uw cvketel is noodzakelijk, aangezien hierdoor voortijdige gebreken ontdekt kunnen worden. In de meeste gevallen wordt er een service contract afgesloten voor het cv ketel onderhoud in Amsterdam. Natuurlijk zijn onze vakspecialisten te allen tijde beschikbaar wanneer u een probleem heeft met uw cv-ketel of behoefte heeft aan een éénmalige onderhoudsbeurt.

Bij Quadraat Bouw zijn wij gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en de installatie van centrale verwarmingen. Onze monteurs zijn door trainingen en jarenlange ervaring instaat om alle problemen van uw cv-installatie op te lossen.

Het kan zo zijn dat u zich afvraagt wat er precies gedaan wordt bij een onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel. Dit verschilt per type cv. In de meeste gevallen gaan onze monteurs op deze manier te werk:

  • Het toestel wordt gecontroleerd op lekkages van water, gas en lucht
  • Condens afvoer wordt gereinigd
  • CO2-meting wordt ingesteld
  • De cv-ketel wordt ontlucht
  • Het expansievat wordt gecontroleerd
  • De branders en wisselaar worden gereinigd

Is het alweer een tijd geleden dat uw cv-ketel een onderhoudsbeurt heeft ontvangen? Dan kan het zo zijn dat u met enkele storingen te maken krijgt. Het is namelijk zo dat wanneer er voor een langere periode geen onderhoud wordt verricht aan uw cv-ketel, u niet alleen een stijging zult merken op uw energie nota. Het kan ook zo zijn dat uw cv-ketel niet of nauwelijks meer werkt.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Wat voor klus heeft u voor ons?

Is uw cv-ketel defect of heeft u last van cv storingen? Wanneer u niet periodiek uw cv ketel onderhoudt, kan het zomaar gebeuren dat u last krijgt van een storing. Dit is te merken aan het feit dat de cv-ketel lekt, tikt, ineens uitvalt of een brommend geluid maakt. Als dit zo is dan is uw cv dringend aan reparatie toe.

Helaas houden vele huiseigenaren er geen rekening mee hoe belangrijk cv-onderhoud is. Onderhoud wat u zelf zou kunnen verrichten is het regelmatig reinigen van de ketel met een vochtige doek of ingrijpen wanneer een onderdeel niet geheel naar behoren werkt.

Het is aan te raden om het grote onderhoud over te laten aan een professional. Bij Quadraat Bouw hebben onze monteurs jarenlange ervaring met zowel het onderhoud als de installatie van de cv-ketel, hierdoor zijn zij instaat ieder probleem snel en vakkundig op te pakken. Heeft u cv ketel onderhoud in Amsterdam nodig? Onze specialisten werken ook in uw omgeving!