Badkamer verbouwen in Utrecht

In veel woningen in Utrecht bevindt zich vaak een gedateerde badkamer. Vindt u dat uw badkamer niet meer op uw behoeften aansluit? Dan is het restylen van uw badkamer niet voldoende en is er een rigoureuzere aanpak nodig.

Voor een badkamer verbouwing in Utrecht bent u bij Quadraat Bouw in goede handen. Onze professionals kunnen u helpen bij al uw badkamer wensen. Of het nu gaat om een badkamerrenovatie, badkamerreparatie of andere werkzaamheden. Met onze vakmensen weet u dat uw badkamer verbouwing in tot in de detail afgewerkt zal worden.

Wilt u weten wat uw badkamer verbouwing precies zal kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een badkamer verbouwing in Utrecht.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Badkamer verbouwing in Utrecht nodig?

U kunt verschillende redenen hebben voor een badkamer verbouwing. Zo kan het zijn dat de badkamer in Utrecht simpel weg gedateerd is, er sprake is van een nieuwe gezinssamenstelling of een leeftijd die om een vernieuwde badkamer vraagt.

Een nieuwe badkamer blijft een grote beslissing die om planning en overweging vraagt. Bij Quadraat Bouw vinden wij het van belang dat het ontwerp en de inrichting van uw nieuwe badkamer aansluit op uw voorkeuren. Daarom luisteren onze specialisten naar uw wensen en behoeften, dit legt de basis voor een succesvol project.

Bij Quadraat Bouw kunt u terecht voor een complete badkamerverbouwing, een badkamerverbouwing bestaat meestal uit de volgende onderdelen:

  • Controle van de waterleidingen
  • Controle van de elektriciteitsleidingen
  • Sloopwerkzaamheden
  • Tegelwerk
  • Installatie van luchtfilteringsystemen
  • Installatie van licht
  • Installatie van douchecabine en bad
  • Controle van de structuur

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Wat voor klus heeft u voor ons?

Uw badkamer moet een ontspannen plek zijn, die helemaal naar uw smaak ingericht is. Bij Quadraat Bouw zorgen wij ervoor dat uw badkamer verbouwing in Utrecht aan al uw wensen voldoet. Onze ervaren vakmannen zorgen ervoor dat uw badkamer in de regio Utrecht perfect wordt opgeleverd.

Is er een lekkage in de badkamer, moet de badkamer gesloopt worden of is uw badkamer toe aan een renovatie? Dan kan het zijn dat u voor flinke verassingen kan komen te staan. Met onze badkamer specialisten kunt u er zeker van zijn dat alles van A tot Z voor u geregeld zal worden.

Bij Quadraat Bouw kunt u er zeker van zijn dat uw badkamer betaalbaar voor u opgeknapt zal worden. Door onze jaren lange ervaring beschikken onze professionals over de juiste kennis en de beste middelen om ieder project succesvol af te ronden. Neem direct contact met ons op en wij sturen u vrijblijvend een offerte!