Badkamer verbouwen in Amsterdam

Gaat u verhuizen naar een bestaande woning in Amsterdam? In veel Amsterdamse woningen zijn de badkamers vaak gedateerd, daarom kan het zo zijn dat u van plan bent om uw eigen badkamer van renovatie te voorzien.

Door de jaren heen hebben onze vakmensen uitgebreide kennis en expertise opgedaan, waardoor u zeker weet dat uw badkamer bij Quadraat Bouw de beste vakmensen zal krijgen. Wilt u een badkamerrenovatie, badkamerreparatie of andere werkzaamheden laten uitvoeren? En bent u benieuwd naar de kosten voor het verbouwen van uw badkamer? Vul gerust het contact formulier in en ontvang spoedig een gratis offerte van ons.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

Badkamer verbouwing nodig in Amsterdam?

Wanneer u van plan bent om uw badkamer te verbouwen dan kunt u er bij Quadraat Bouw verzekerd van zijn dat er een extra fijne ruimte in uw woning zal worden toegevoegd. Is uw wasruimte gedateerd en wilt u een compleet nieuwe badkamer? Dan kunnen onze vakmensen met u in overleg bepalen of de badkamer deels of helemaal verbouwd zal worden of om de badkamer te renoveren.

Bij het renoveren of verbouwen van een badkamer zijn er verschillende voordelen. Zo kunt u tijdens de verbouwing van uw badkamer bijvoorbeeld meteen bekijken wat de staat is van de ventilatie en de leidingen en deze laten vervangen indien dit nodig is.

Daarnaast is het bij een verbouwing van de badkamer tevens voor u mogelijk om de indeling van nieuw sanitair te veranderen. Het kan namelijk zo zijn dat de badkamer op een logischere wijze ingedeeld zou kunnen worden. Bij Quadraat Bouw kijken we samen met u naar de opties. Misschien heeft u altijd al spotjes of een hypermoderne douchecabine in uw badkamer gewild.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Wat voor klus heeft u voor ons?

Bij Quadraat Bouw luisteren wij naar uw wensen en behoeften, dit legt immers de basis voor een succesvol project. Door onze expertise en uitgebreide kennis zijn wij in staat om in combinatie met uw persoonlijke wensen en badkamer ideeën de perfecte badkamers in Amsterdam te realiseren.

Wanneer u uw oude badkamer wil gaan renoveren kan het zo zijn dat u erachter komt dat er een renovatie aan de gehele woning nodig is. In bepaalde gevallen zijn de leidingen en afvoeren verouderd en dienen de wanden en plafonds waarachter de leidingen zich bevinden gesloopt en opnieuw geplaatst te worden. Als dit het geval is bij uw woning, dan wordt u daar uiteraard eerst van op de hoogte gebracht.

Heeft u vragen over de kosten van uw toilet renovatie of verbouwing van badkamers? Neem dan direct contact met ons op en ontvang een offerte op maat.