Aannemer in Utrecht

Bouwen, verbouwen en renoveren is ons vak. Quadraat Bouw is een ervaren aannemers- en bouwbedrijf uit Utrecht. Onze specialisten begrijpen hoe lastig het is om een goede aannemer te vinden met oog voor detail die ook nog eens ervoor zorgt dat uw woning of bedrijfspand binnen de planning af is.

Quadraat Bouw werkt samen met de beste aannemers in Utrecht. Met de expertise en jarenlange ervaring van onze vakspecialisten weet u zeker dat uw bouwproject van A tot Z voor u geregeld zal worden. Voor een kleine of een grote renovaties of verbouwingen aan uw bestaande woning en monumentale panden kunt u zonder stress terecht bij de aannemers van Quadraat Bouw.

Waarom Quadraat?

Alles onder één dak

Kwalitatief & Professioneel

Persoonlijke benadering

0.0
Onze klanten beoordelen ons met een 0.0 na beoordelingen.

Aannemer nodig in Utrecht?

Verbouwingen en renovaties zijn een belangrijke ingreep op uw woning of bedrijfspand. Onze aannemers in Utrecht weten dat u de impact op de dagelijkse gang van zaken zoveel mogelijk wil beperken. Daarom proberen we de doorlooptijd van de verbouwing zo kort mogelijk te houden.

Een aannemersbedrijf inschakelen biedt u de uitkomst die u nodig heeft om de verbouwing zo goed mogelijk te laten verlopen. Wanneer u kiest voor een samenwerking met Quadraat Bouw zorgen onze professionals ervoor dat er ( indien nodig ) de juiste vergunningen worden aangevraagd voor uw verbouwing, uitbouw of renovatie.

Ook begrijpen onze aannemers in Utrecht hoe belangrijk het is goed te communiceren met de opdrachtgever. Wanneer u besluit samen te werken met een aannemer van Quadraat Bouw dan kunnen wij u garanderen dat u zeer betrokken blijft bij de verbouwing van uw vrijstaande woning of bedrijfspand. We houden u op de hoogte van de bouwwerkzaamheden en bouwontwerpen.

Bij Quadraat Bouw is samenwerking van essentieel belang om de verbouwing of renovatie van uw woning naar wens af te ronden.

Vraag een offerte aan

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen met behulp van onze expertise en ervaring.

Wat voor klus heeft u voor ons?

Onze expertise en werkzaamheden zijn heel breed en omvatten onder andere een bouwkundige keuring, bouwvergunningen verkrijgen, verbouwen, renoveren, restaureren, keukens, badkamers, dakkapellen, aanbouwen, kleine verbouwingen, interne verbouwingen en fundering herstellen. Onze aannemers in Utrecht weten precies wat de mogelijkheden zijn bij uw bouwproject en wat uw bouwproject zal gaan kosten.

Heeft u nog vragen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw verbouwing of renovatie. Met onze aannemers in Utrecht weet u zeker dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken bij de verbouwing van uw bestaande woning of appartement.

Quadraat Bouw staat in de startblokken om samen met u een succes te maken van uw bouwproject.